Jet Kredi


Şimşek hızında jet gibi kredi veren bankaları ve ön onaylı kredi nedir.

Jet Kredi

Merhabalar bu yazımızda jet kredi nasıl alınır ön onaylı kredi nedir nasıl alınır. Bu yazımız acil para ihtiyaçlarınız ve bankaya gitmeden nasıl kredi çekebileceğiniz hakkında bir kaç bilgi vermeye çalışacağız. 

Jet Kredi Nedir ?

Jet kredi ya da flaş kredi olarak adlandırılan krediler aslında bankacalıkta ön onaylı kredi olarak adlandırılmaktadır. Bu krediler kişinin ödeme performansına yani kredi notuna göre bankanın bireye tanımlamış olduğu kredi limitleridir. Belirlenen bu kredi limitleri sayesinde banka müşterinin kredi notunu baz alarak müşterinin bir telefon veya internet aracılığıyla kredi kullanmasına olanak sağlar ve müşterinin hesabına kredi ödemesini gerçekleştirir.


Jet Kredi

Jet krediler kredi notu yüksek müşterilere özel olarak tanımlanan kredi limitlerinden oluşmaktadır. Kredi notunuz düşük veya sınırda ise bankalar kredi başvurusu yaptığınızda istihbarat birimlerine aktararak sizin kredibilitenizi incelenmesini sağlarlar. 

Jet kredilere (flash kredi) örnek vermek gerekirse; bankaların tarafınıza sms veya telefon ile bilgilendirmesini yapmış olduğu hazır krediniz bulunmaktadır gibi tarafınıza bilgi verirler. Genelde bankalar siz başvuru yapmadan önce sizin kredi notunuzun ve ödeme performansınızın istihbaratını yapmış ve sizin için ödeme performansınıza bakarak bir nakit kredi limiti oluşturmaktadır. Genelde bu oluşturulan limitler sizin tarafınıza sms olarak iletilmektedir.


Hızlı flash kredi

Kredi notunuz yani findeks kredi skorunuz düşük ise jet kredilerden faydalanmanız çok düşük ihtimaldedir. Yinede siz şansınızı deneyerek çalıştığınız bankalara sitemiz aracılığıyla başvuruda bulunabilirsiniz.


Etiketler: hızlı kredi ön onaylı kredi

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!