Kart aidatı olmayan kredi kartları


Kredi ve bankalar hakkında güncel olarak bilgiler veren sayfamız sizlere aidat ödemeden kullanabileceğiniz en

Kart aidatı olmayan kredi kartları
Kredi kartı kullanımı ülkemizde hemen hemen her yetişkin bireyin elinde bir tane ve fazlası ile sahip oldukları bir banka kartıdır. Bankaların kredi yapılandırmalarına bağlı olarak aidat alınabilmekte ve ücret talep etmeden de kullanıma sunabilmektedirler. 

İş Bankası Maximum Kart; yıllık olarak kullanımda bir ücret ödemeden tüm avantajlarına sahip olduğunuz bir kart olarak en çok tercih edilenlerin içinde yer almaktadır. Maximum üye iş yerlerinde geçerli olmaktadır ve binlerce üye firma sizlere ekstra taksit ve indirim uygulayabilmektedir. Aidatı olmayan kredi kartları içinde Maximum kart sahiplerinin yararlanamayacakları avantajlar da bulunmaktadır ve bunlar ilk olarak ilave ek Maxi Puanlar olmaktadır. İlave taksit seçenekleri ve taksit erteleme kampanyalarından yararlanamazlar. Ayrıca İstanbul Atatürk Havalimanı otopark indirimi ve Ankara Esenboğa Hava limanı otopark indiriminde de yararlanmazlar. 

Fix Kart; aidat olmadan kullanılan kredi kartları içinde yer alan Fix Kart, temassız özelliği ile göze çarpmakta ve 50 TL altında olan alışverişlerinizde hızlı ve kolay bir şekilde ödeme yapmanızı sağlamaktadır. VISA Paywawe ile Mastercard Paypass okuyucusu olan tüm noktalarda 50 TL ve altında olan harcamalarınız da sizlere büyük bir kolaylık sunmaktadır ve imzaya gerek olmadan saniyeler içinde alışverişinizi tamamlamanızı sağlar. Fix kart ile temassız fix kart seçenekleri aynı kredi faiz oranı üzerinden değerlendirilmektedir. 

World Eko Kart; yapı kredinin bir kredi kartı ürünü olarak aidat ödemeden kullanılan kredi kartı çeşitlerin içinde en çok avantaj sunan ürünlerinden olmaktadır. Temassız özelliği de eklenmesi ile oldukça yaygı bir kullanım sunan kart ile 50 TL ve altında olan alışverişlerinizde beklemeden hızlı ve kolay bir alışveriş keyfini de sizlere yaşatabilmektedir. SMS ile hızlı bir şekilde Türkcell hazır paket yükleme özelliği ile oldukça tercih edilen bir kart olarak, aidat ödemeden kredi kartı kullanmak isteyenlerin tercihi olarak popüler bir konumdadır. 

Axess Free; bol chip para vaat eden Axess Free kart, yıllık kullanım ücreti ödemeden sizlere oldukça cazip kampanyalar ve avantajlar sunabilmektedir. Üye iş yerleri ile chip para harcama ve kazanma şansı ile aylık kullanımlarınız içinde bir diğer ay için oldukça yüksek bir kullanım şansını da sunabilmektedir. Harcamalarınızı kolayca takip edebileceğiniz free bütçem özelliği sayesinde kontrolün sizde olmasını sağlar.  


Etiketler: kredi kartı kredi kartı borçları

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!