Sms ile kredi başvurusu


Bankalara sms ile kredi başvurusu yapabileceğiniz numaralar.

Sms ile kredi başvurusu artık oldukça kolay olarak ulaşabildiğimiz, bankaların kredi hizmetlerine başvurmada basit bir yoldur. Artık kredi başvurularınızı teknolojinin gelişmesi ile birlikte birçok farklı yolu izleyerek yapabilirsiniz. Banka şubesine giderek, bankanızı arayarak, internet üzerinden yapılan kredi başvuru şekillerinden bir tanesi de sms yoluyla kredi başvurusudur. Kredi vermeye oldukça meyilli olan bankalar sizlere kredi hizmeti sunabilmek için birbirleri ile faiz konusunda yarıştıkları gibi konforlu bir kredi başvurusu için de yarışmaktadırlar. Bazı bankalar artık siz neredeyseniz sizi arayarak yanınıza geliyor ve başvurunuzu alıyor. Böyle bir ortamda insanların acil nakde sıkıştıkları vakitlerde sms yolunu kullanarak kredi başvurusu yapmaları da oldukça konforlu ve basit bir yoldur.

Sms yolu ile kredi başvurusu yapabilmek için öncelikli olarak her bankanın kendine has olan sms servis numarasını bilmelisiniz. Bunun dışında almak istediğiniz kredi hizmetine göre mesajınızda belirtmeniz istenebilir. Bu yüzden bankaların kredi hizmetleri için kullandıkları mesajları doğru şekilde yazarak doğru numaraya göndermeniz faydanıza olacaktır. Örnek olarak Şekerbank’ı vermek istiyorum. Eğer Şekerbank’tan sms yolunu kullanarak kredi almak istiyorsanız bankanın kredi başvurusu için özel olan sms servisi olan 1953’e mesaj yollamanız gerekecek. Yapmanız gereken şey aslında çok basit.

Mesaj atarak kredi başvurusu yapmanız için telefonlarınızın mesaj bölümüne giderek mesaj yazma ekranını açmalısınız. Gönderilecek kişinin numarasının bulunduğu kısma 1953 yazmalısınız. Alt kısımda mesajı yazabileceğiniz kısma ise önce büyük harfler ile ‘ KREDİ ‘ yazıp boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli TC. Kimlik numaranızı doğru bir şekilde yazmanız gerekmektedir. Ardından hazırladığınız başvuru mesajını yollayarak Şekerbank’ın kredi hizmetlerinden faydalanmak için başvuru yapmış oluyorsunuz. Sizlere mesaj gittikten kısa bir süre sonra, başvurunuzun olumlu ya da olumsuz olarak sonuçlandığı ile alakalı geri dönüş yapılacaktır. Kimi zaman aranarak kredi başvurunuzun sonucunu öğrenirken kimi zaman ise sms alarak başvurunuzun sonucu hakkında bilgilendirilirsiniz. Bu yazıda verdiğim örnek ile yalnızca Şekerbank’a kredi başvurusu yapabileceğinizi unutmamalısınız. Her bankanın kendine özgü kredi başvurusu için özel sms numarası vardır ve her banka farklı mesaj içeriği isteyebilir.


Etiketler: kredi başvurusu

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!