PTT'den kredi başvurusu yapabilir miyim? PTT’den nasıl kredi başvurusu yapılır?


PTT'den kredi başvurusu yapabilir miyim? PTT’den nasıl kredi başvurusu yapılır?

PTT'den kredi başvurusu yapabilir miyim? PTT’den nasıl kredi başvurusu yapılır?
PTT günümüzde kredi vermeye devam etmektedir. Buradan kredi başvurusu yapmanın birtakım şartları bulunduğu gibi bu şartlar haricinde herkese kredi verilmemektedir. Kredi notu olarak adlandırılan sistem PTT’de de bulunmakta ve bu not ile kişilere kredi verilip verilmeyeceği karar kılınmaktadır. Bu bakımdan dolayı da eğer ki PTT’den kredi başvurusu yapmak istiyorsanız öncelikle kredi notunuzu yüksek tutmaya bakın. Kredi notunun nasıl yüksek tutulacağına değil de nasıl düşürülmeyeceğini anlatacak olursak ilk olarak kredi kartlarınıza ya da bankalara olan ödemelerinizi düzenli bir şekilde yapmalısınız.

Bankalara olan ödemelerinizi gününde ödemezseniz ya da son ödeme tarihini geçirirseniz, her geçirdiğiniz dönemde notunuz birkaç derece düşürülmektedir. Bunun yanı sıra eğer ki hali hazırda almakta olduğunuz bir kredi var ise ve bu kredinin geri ödemesini aksatıyorsanız ya da geri ödeme gününden sonra ödüyorsanız bu zaman da kredi notunuzda düşürülüyor. PTT’den kredi başvurusu yapacaksanız öncelikle bu durumu göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Eğer ki kredi notunuzun yüksek olduğunu biliyorsanız ya da düşünüyorsanız kolaylıkla kredi başvurusunu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yapmanın birkaç yolu bulunmaktadır. Bu yollardan en basiti ve birincisi ilk olarak en yakın PTT şubesine gitmek ve buradan profesyonel bir şekilde destek almak olacaktır. Burada bilgi aldıktan sonra kredi anlaşmanızı imzalayabilirsiniz.

PTT’nin internet sitesindeki araçlar sayesinde de kredi başvurunuzu kolaylıkla yapabilirsiniz. Böylelikle şubeye gitmeden istediğiniz yerde kolay bir şekilde kredi başvurunuzu yaparak beş dakika içerisinde size kredinin çıkıp çıkmayacağını öğrenebilirsiniz. PTT’den kredi başvurusu yapmanın bir diğer yolu ise cep telefonu ile olmaktadır. Gerek SMS ile PTT’ye mesaj atarak gerekse de müşteri temsilcisini arayarak görüşme yapabilirsiniz. Buradan istediğiniz kredi miktarını ve vade ayını belirleyerek kredi anlaşmanızı yapabilirsiniz. Sonrasında da eğer ki kredi anlaşmanız onaylanırsa çok kısa süre içerisinde krediniz hesabınıza aktarılacaktır. Bundan sonra da ihtiyacınız doğrultusunda kredinizi kolaylıkla kullanabilirsiniz. Faiz oranlarının da PTT’de beklenilenden daha az olacağını belirtmenin daha faydalı olacağını sizlere belirtmek isteriz.

Etiketler: kredi başvurusu

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!