Öğrenciye kredi veren bankalar


Öğrenciye kredi veren bankalar ve gerekli belgeleri makalemizde bulabilirsiniz.

Öğrenciye kredi veren bankalar
Günümüz Türkiye’sin de iyi bir okulda öğrenim görmek ve bu okuldan sağ salim mezun olmak oldukça pahalı bir ihtiyaç. Durum böyle olunca da öğrenciler bu ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla maddi gelir sağlamanın yollarını arıyorlar. Bu yollardan en yaygını bankalar aracılığıyla yapılandır. Ancak bir çok banka öğrencilere hem kredi hem de kredi kartı imkanı sunmasına rağmen öğrenci bireylerin kendine ait bir gelirleri olmadığı için ödeme temerrüdüne düşerek problem yaşıyorlar.

Bu bankalardan en yaygın olanlarından Ziraat Bankası’ndan eğer öğrenciyseniz ve kredi çekmek istiyorsanız şunları yapmalısınız;

Bu bankalarımız arasında yer alan bir bankamız da Denizbank;
    Denizbank da öğrencilere kredi veren bankalarımız arasında yer almaktadır. Deniz banktan aldığınız eğitim kredisi ile her türlü lise, üniversite, dershane ve eğitim masraflarınızı karşılayabilirsiniz.
Nüfus cüzdanı fotokopi ve aslı
Gelir belgesi
Yerleşim belgesi ve ya son aya ait fatura.
Öğrenci kabul belgesi.

Bu belgeler ile herhangi bir DenizBank şubesine giderseniz eğer başvurunuzu yapabilirsiniz.

    Ziraat Bankası da öğrencinin yanında olduğunu iddia eden bankalardandır. Ders çalışmak sizden, ihtiyaçlarınızı karşılamak bizden sloganı ile verdiği eğitim ihtiyaç kredisini duyuran bankadan başvuru yapabilmeniz için aşağıda ki adımları tamamlamalısınız.

Başvuru formu doldurulmalı.
Nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport
Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi.
Eğitime ilişkin belge ve faturalar.
Şubece istenebilecek diğer belgeler.

Bu belgeler ile herhangi bir Ziraat Bankası şubesine giderseniz eğer başvurunuzu yapabilirsiniz.

İşte öğrenciyseniz ve Ziraat Bankasından kredi çekmek istiyorsanız ihtiyacınız olanlar sadece yukarıdaki belgelere ihtiyaç duyacaklardır.

Öğrenci başvurunuzu banka şubelerinden ve ya bankaların internet sitelerinde yer alan internet bankacılığından yapabilirsiniz.

Etiketler: kredi için gerekli belgeler eğitim kredisi

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!