Kredi kartı alarak kredi notunuzu yükseltin


Bankalar size kredi veya kredi kartı vermiyorsa bu makalemizde kredi kartı nasıl alınır ve kredi notunuz nasıl

Bankalardan kredi kullanmak istiyorsunuz ancak geçmişten gelen kredi performansınızdan dolayı kredi notunuz düşük çıkıyor kredi başvurularınız olumsuz sonuçlanıyorsa bu makale tam size göre.

Findeks kredi raporunuzda kullandığınız kredi, kredi-kartı ürünlerinin son 18 aylık performans raporu gözükmektedir. Bu performans bilgileri borcunuzu ödeyip kapatmanıza rağmen raporda 5 yıl belkide daha uzun süre raporunuzda gözükecektir. Bu durumda bankalara kredi başvurularınızda raporunuz incelendiğinde olumsuz sonuçlar doğuracaktır. 

Olumsuz kredi başvuruları ile ilgili makalemiz

Kredi raporunuzun puanını yükseltmek için bir kredi kartı edinmelisiniz ancak kredi notunuzun düşük olmasından dolayı kredi kartı alma ihtimalinizde düşüktür. Buna rağmen bankadan kredi kartı almanızın farklı bir yolu var. Öncelikle maaş aldığınız veya daha önce çalıştığınız bankaya giderek müşteri temsilcisiyle görüşün. Müşteri temsilcisine kredi notunuzu yükseltmek için bir kredi kartı almak istediğinizi söyleyin. Temsilci size olumsuz cevap verirse hesap açtırıp hesabınızı belirli bir miktar para yatırıp bu miktar kadar size bir kredi kartı açıp açamayacağını sorun. Çoğu bankada olan bir hizmet olan ön ödemeli kredi kartı alabilirsiniz. Banka hesabınızdaki parayı blokeye alarak, hesabınızda olan miktara göre ön ödemeli bir kredi kartı verebilirler. Banka size vereceği kredi kartı için kendisini güvenceye almıştır. Kredi kartını ödeme yapamadığınız taktirde hesabınızdaki para ile kredi kartı borcunuz ödenir.

Böylelikle kredi kartı sahibi olup kredi notunuzu yükseltebilirsiniz. Tüm sorularınız için yorum yapabilirsiniz.


Etiketler: kredi şartları kredi notu kkb notu olumsuz kredi başvuru sonucu findeks kredi notu kredi kartı

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!