Kredi Hesaplama Araçları


İstenilen vadeye göre kredi hesaplama araçları hakkında bilgi.

Bankaların nakde sıkışmış insanların çıkar yol olarak gördükleri kredi hizmetlerinden günümüzde birçok insan faydalanmaktadır. Bu kredi hizmetlerinin amacı, bankaların sizlere ihtiyacınız kadar olan miktarı peşin olarak vermesi ve ardından belli bir faiz oranı ile birlikte taksitli olarak geri ödemenizi istemesidir. Bankaların bu hizmetinden faydalanmak isteyen kişiler öncelikli olarak bir ödeme planını kendilerince hazırlamaktadır ve bankaya kredi için bundan sonra başvuru işlemi gerçekleştirmektedirler. Bu durumda insanlar kredilerini hesaplamaları için internette bulunan kredi hesaplama araçları ile işlerini kolaylaştırmış oluyorlar. Bu tür araçları kullanarak hesap makinesi ile saatlerce vade ve faiz oranlarını hesaplamaktansa birkaç saniye içerisinde kredisinin ödeme planını görebiliyor. 


Üstelik oldukça karışık olan kredi hesaplama yöntemleri ile doğru hesaplamadığınız takdirde kredinizi ödemeye başladığınız da büyük bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz. Bu tür can sıkıcı durumlar ile karşılaşmak istemeyen kredi kullanıcıları başvurularını tamamlamadan önce hasapkurdu.com tarzında ki kredi taksitlerini hesaplama adına yapılmış ve insanların hizmetine ücretsiz olarak sunulmuş siteleri kullanmaktadır. Bu siteler sizlere kolayca almak istediğiniz miktardaki kredilerin faiz oranlarını kıyaslamanızı, sizin seçeceğiniz vadeye göre geri ödemeniz sırasında toplam yapacağınız ödemeyi ve ödemeniz gereken dosya masrafınızı detaylı olarak göstermektedir. Kullanımı da oldukça basit olan bu tarz kredi hesaplama araçlarını ara yüzlerinde barından sitelere girdiğinizde karşınıza direk olarak birkaç kutucuk gelmektedir. 

Kullanımı sırasında herhangi bir üyelik de istemeyen bu araçların internet adreslerinde karşınıza çıkan ‘ çekmeyi düşündüğünüz kredi miktarı ‘ , ‘ ödemeyi planladığınız vade sayısını ‘ ve ‘ ihtiyaç sebebi ‘ gibi bilgileri girerek devam tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Otomatik kredi hesaplama işlemi yapacak olan araç birkaç saniye içerisinde bütün bankaların sizler için çekmek istediğiniz kredi miktarına göre olan ödeme planlarını karşınıza çıkaracaktır. Daha önce duymadığınız bankaların dahi kredi sistemlerini ve faiz oranlarını veri tabanında barından bu tarz siteler sizin için de oldukça faydalı olacaktır. Böylece bilmediğiniz ve ya kampanyasından haberiniz olmayan bir bankanın düşük faizli olan kredi hizmetinden haberdar olma fırsatı da yakalayabilirsiniz. Ayrıca bu araçlar kredi başvurularında da tek tuş ile sizi yönlendirmektedir.

Etiketler: kredi hesaplama

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!