En Düşük Kredi Faiz Oranları


En uygun ve düşük kredi faiz oranı veren bankaları sizin için bir araya getirdik.

En Düşük Kredi Faiz Oranları
Günümüzde nakit sıkışıklıklarını gidermek isteyen insanların birinci öncelikleri olan banka kredileri alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus tabii ki düşük faiz oranları ile hizmet veren bankaların kredi kampanyalarıdır. Bankalar arasında insanlara hizmet veren ülkemizde ki bankalar arasında ihtiyaç kredi olarak çekilen krediler için birçok seçenek olabilir. Sizlerde kredi çekerken almak istediğiniz tutara göre bankaların sizler için hazırladıkları faiz oranları değişiklik gösterebilir. Bankalara göre de değişiklik gösteren faiz oranları ile hesaplanan kampanyaları internetten araştırarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca bankaları arayarak da faiz oranları ile alakalı bilgiler edinebilirsiniz. Bankaların ortak olarak buluştuğu internet siteleri de mevcuttur. Bu sitelere girerek bankaların arasında kredi faiz oranlarını kıyaslayabilirsiniz.

Faiz oranları düşük olan bankalar, internette bulunan farklı siteler ile incelenebilir ve kıyaslanabilmektedir. Bu sitelerden aldığınız bilgilerin tam olarak doğru olamayacağını bilmeniz gerekmektedir. Bu bilgiler ile aşağı yukarı bir bilgi elde edilebilir. Ancak sadece bu bilgilere güvenerek kesinlikle bir sonuca varmayı düşünmeyin. Bunun yerine bankaları arayarak ve ya banka şubelerini ziyaret ederek bir sonuca varabilirsiniz. Ayrıca bu yöntem ile en doğru faiz oranlarını öğrenek en düşük faizli krediye ulaşabilir ve kullanabilirsiniz. Zaten para sıkışıklığı için kredi çekmek isteyen insanlar bir de yüksek faizler sonucu bellerinin bükülmesini istemeyeceklerdir. Bu sebeple en doğru ve en düşük krediyi küçük bir araştırma sonucunda öğrenebilirsiniz.

Yazımızın bu bölümünde sizlere küçük çaplı faiz oranları ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağım. Türkiye’de yapılan araştırmalara göre en çok kullanılan kredi miktarı 10.000 TL’dir. Yazımızın bu son bölümünde sizlere 10.000 TL kredi çekmek isteyen bir birey için farklı bankalardan faiz örnekleri vereceğim. En güncel olarak örnek vermek gerekirse günümüzde
Garanti Bankası’nın 10.000 TL için en düşük faiz oranı %1.73 civarında iken aynı krediyi
Finansbank’dan çekmek istediğinizde geri ödemesi için ödemeniz gereken kredi miktarınız %1.20’dir. Ayrıca bu kredi için
TEBBank %1.30,
Ziraat Bankası %1.25,
OdeoBank %1.29,
Enpara %1.28,
INGBank ise sadece %0.99’dur.
Sizlerde ufak bir internet araştırması ile en güncel banka kredi faiz oranlarına ulaşabilirsiniz.

Tüm banka faiz oranlarını karşılaştırmak için tıklayınız.

Etiketler: en uygun faiz oranları uygun kredi

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!