Bankaya Gitmeden Kredi Kullanma


Bankaya gitmeden telefon veya internet yoluyla kredi başvurusu.

Bankaya Gitmeden Kredi Kullanma
Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile artık kredi ihtiyacı olduğu zaman şubeye gitmeye gerek kalmıyor. Bu uygulamayı şu anda birkaç banka uygulamaktadır. Fakat çok kısa süre içerisinde bütün bankaların bu sisteme teker teker geçtiğini görebiliriz. Bankaya gitmeden kredi sayesinde artık bankaya giderek onlarca kağıdın altına imza atılması ve saatlerce süren görüşmelere gerek kalmayacak. Gerek internet üzerinden gerekse de telefon üzerinden bu işlemler çok daha kolay olmaktadır. Böylelikle istediğiniz zaman kredi başvurunuzu yapabilir ve ihtiyacınız olan krediyi alabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz şekilde olan vade sayesinde kredi daha kullanışlı hale geldiği gibi kolaylıkla alınmaktadır.

Bankaya gerek kalmadan kredi kullanmak için ilk yol internet yöntemi olmaktadır. İnternet bankacılığı sayesinde internetten hızlı bir şekilde kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yapıldıktan kısa süre içerisinde de size kredinin verilip verilmeyeceğine dair bilgi verilecektir. Eğer ki kredi çıkarsa kurye ile size kredi sözleşmesi getirilecek ve sözleşme imzalayacaksınız. Böylelikle bankaya gitmeden kredi kullanabilirsiniz. Kredinizi istediğiniz şekilde kullanabileceğiniz şekilde banka hesabınıza yatırılacaktır. Sonrasında da ihtiyaçlarınız doğrultusunda kolaylıkla krediyi kullanabilir ve ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Faiz oranları da normal standartlarında olan bu kredilerde müşterilere farklı avantajlar sunulmaktadır. Çünkü yeni bir sistem olan internetten kredi başvurusu çok fazla tercih edilmediğinden dolayı yaygınlaştırılmaya çalışılmaktadır.

Bir başka kredi başvurma ise cep telefonu aracılığı ile olmaktadır. Bu da kendi içerisinde başvuru bakımından ikiye bölünmektedir. SMS yöntemi ile kredi başvurusu yapabileceğiniz gibi bankanın müşteri temsilcilerine bağlanarak oradan da ilgili kişiye bağlanıp kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bankaya gitmeden kredi kullanmak için gönderdiğiniz SMS 5 dakika içerisinde size geri dönecek ve kredi başvurunuzun onaylanıp onaylanmayacağı belirtilecek. Telefon ile arayıp müşteri temsilcisi ile kredi isteğinizi belirttiğiniz zaman size kredinin çıkıp çıkmayacağını belirtecektir. Sonrasında da kolaylıkla kredini başvurunuzu yapabilir ve istemiş olduğunuz miktarı talep edebilirsiniz. Talep etmiş olduğunuz miktar kredi olarak çıkarsa çıktığı andan itibaren hesap numaranıza aktarılacaktır. Size de bu parayı çekmek ve ihtiyaçlarınız için harcamak kalacaktır. Her geçen gün sistem daha da yaygınlaştırılmaktadır.


Etiketler: kredi başvurusu olumsuz kredi başvuru sonucu

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!