Bankalardaki faiz indirimi yarışı


Ziraat bankasıyla başlayan bankaların faiz indirimi yarışı ve detayları.

Bankalardaki faiz indirimi yarışı
Ülkemiz 15 temmuz gecesi oldukça zor bir süreç geçirdi. Her konuda olduğu gibi ekonomide de oldukça sıkıntılı günler atlattık ve bu sıkıntılar bir nebze de olsa devam etmekte. Cumhurbaşkanımız sayın Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankalara yaptığı çağrının etkileri adeta bir dalga misali artarak devam ediyor.

Faiz indirim yarışı

Öncelikle Ziraat Bank’ın bu çağrıya kulak vermesiyle indirilen faiz oranları bir anda konut piyasasını coşturdu. Ardından Halk Bank bu faiz indirimi yarışında yerini alarak 120 aya kadar 0.90 faiz oranıyla konut kredisi kullandırarak müşterileri kendisine çekmeyi başardı. Özellikle devlet bankalarının yapmış olduğu bu faiz indirimi uygulamaları, özel bankaların da dikkatini çekmiş görünüyor ki bazı bankalar da kredi potansiyellerini artırarak müşteri çekmeyi hedefliyor. 

Faiz indirimi

Hali hazırda uygulanan oranların tam anlamıyla yerini bulmadığını söyleyebiliriz. Gayrimenkul sektörüne tabiri caizse can suyu veren bu indirimin biraz daha geniş kapsamlı olması ve oranların daha da düşmesi piyasayı daha da artıracaktır. 


Etiketler: kredi faiz oranları en uygun faiz oranları

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!