Aktifbank ve passolig nedir?


Aktifbank ve passolig nedir? Aktif banka kredileri hakkında bilgiler.

Aktifbank ve passolig nedir?
Günümüzün yükselen bankalarından bir tanesi olarak adlandırılan Aktifbank müşterilerine çok güzel fırsatlar vermektedir. Passolig kullanan kişilerin yakından tanımakta olduğu bu banka her geçen gün daha da kaliteli hale gelmektedir. Bununla beraber de sadece futbolseverler tarafından değil çok  fazla kitle  tarafından da takip edilmeye başlanmıştır. Aktifbank Kredi Oranları bakımından da diğer bankalara oranla daha uygun olmaktadır. Belirttiğimiz üzere çok fazla kişi tarafından takip edilerek gerek kart başvurusu gerekse de kredi başvurusu yapılan Aktif Bank çok kısa süre içerisinde ülkemizde yer alan sayılı bankalar arasına girmeye hazırlanmaktadır. Yapılmakta olan projeler ile bu durumu görebilmek mümkündür.

Müşterilere 20.000 TL’ye kadar 36 aya varan geri ödeme seçenekleri ile büyük bir fayda sağlamaktadır. 18 yaşını dolduran Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından kredi başvurusu yapılabilmektedir. Kredi başvurusu için ise ilk olarak Aktifbank NKolayKredi başvurusu yapılması gerekmektedir. Bu krediden faydalanabilmek için ise kart başvurusunda bulunulmalı ve kart sahibi olunması gerekmektedir. Kart başvurusu internetten online bir şekilde yapılmaktadır. Kart başvurusu internet üzerinden kolaylıkla yapıldıktan sonra kurye sizin adresinize kadar gelerek size sözleşmeyi imzalattıracak ve kartınızı tahsis edecektir. Kısa süre içerisinde de kartınız aktif hale gelecek ve kredi başvurunuza karar verilecektir. Kredi başvurunuz onaylanırsa kısa süre içerisinde krediden faydalanabilirsiniz.

Ülkemizde yer alan bankalar arasında hızla gelişmekte olan Aktif Bank özellikle de bu kampanyası ile başarı sağlayacak gibi görünmektedir. İlk olarak Passolig ile tanınmakta olan banka şimdi de 2.000 TL’den 20.000 TL’ye kadar vermiş olduğu 36 aya varan vade ile adından çok fazla söz ettireceğe benzemektedir. Aktifbank kredi oranları da bu şekilde çok uygun ve müşteriler için en avantajlı bir şekilde ayarlanmıştır. Bundan dolayı da eğer ki aklınızda kredi alma düşüncesi var ise bu düşüncenizi Aktif Bank ile hayata geçirebilirsiniz. Gerek faiz oranlarının az olması bakımından, gerekse de vade oranının çok olmasıyla çoğu müşteri tarafından tercih edilmektedir. Kolay bir şekilde kredi başvurusu yapılmakta ve kısa süre içerisinde de kredi cevabınız gelmektedir.


Etiketler: kredi faiz oranları en uygun faiz oranları uygun kredi

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!