Aktifbank Ürünü Olan Nkolaykredi Nasıl Çalışıyor?


Aktifbank NKolaykredi nasıl çalışıyor, hızlı ve evraksız nasıl kredi kullanabilirsiniz.

Aktifbank Ürünü Olan Nkolaykredi Nasıl Çalışıyor?

Aktifbank, müşterilerine internetten çok kolay bir şekilde kredi vermektedir. N Kolay Kredi adı verilen bu sistem sayesinde internetten anlık olarak kredi alma şansına sahip olabilirsiniz. Genellikle Passolig kart kullanıcıları tarafından kullanılmakta olan bu kart yurt içerisinde yaygınlaşmaya başladı. Aktifbank tarafından sağlanan bu kredi sayesinde 36 aya varan geri ödeme seçenekleri yer alıyor. Aktifbank N Kolay Kredi sayesinde hiçbir şekilde şubeye gitmeden 20.000 TL’ye kadar internet üzerinden kolaylıkla kredi almak mümkün hale gelmektedir. Ayrıca bu ürün ile beraber Aktif Bank müşterileri ve Passolig banka kartı kullanıcıları internet sayesi ile çok kolay ve hızlı bir şekilde başvuru yapabilmektedir.

Eğer ki Passolig ön ödemeli kart kullanmıyorsanız ya da Aktif Bank müşterisi değilseniz sizden kısa bir form doldurmanız istenecek, sonrasında adresinize kurye yardımıyla sözleşme gönderilerek onaylanacaktır. Kurye ile evinize kadar gelen sözleşmeyi imzaladıktan kısa süre içerisinde artık siz de bir Aktif Bank kullanıcısı olacaksınız. Sonrasında da artık Aktifbank NKolayKredi başvurusunda bulunabilir ve 20.000 TL’ye kadar kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 36 aya varan geri ödeme seçenekleri sayesinde çok daha avantajlı hale geleceğini belirtmekte fayda var.  Özellikle de son zamanlarda popülerliğini arttıran bankaya büyük bir müşteri kitlesi gelmektedir. Gerek düşük faiz oranlarıyla gerekse de kredi seçenekleriyle çok fazla kişi tarafından takip edilmektedir.

Başvuruyu tamamlayan kişilere kredi çıktığı durumda kredi tutarı müşterinin hesabına yansıtılarak istediği şekilde kullanabilmesi sağlanıyor. Eğer ki Passolig kartı bulunmuyorsa bu zaman N Kolay Banka Kartı çıkarılmaktadır. Böylelikle Aktifbank NKolayBank sayesinde hiçbir şekilde banka prosedürü ya da daha farklı işlemlere ihtiyaç kalmıyor. Bununla beraber N Kolay Kart ile kolaylıkla ATM aracılığı ile para çekilmektedir. Alışverişlerde de kullanılmakta olan kartın en büyük avantajlarından bir tanesi ise tamamen ücretsiz bir şekilde olarak gelmesi ve kartın kullanımı için ne gelecek zamanda ne de şuan için herhangi bir ücret istenilmiyor. Krediyi alabilmek için 18 yaşından büyük olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı risk ve istihbaratında hiçbir şekilde olumsuzluğu bulunmayan herkes başvuru yapabilmektedir.



Etiketler: kredi başvurusu hızlı kredi

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!