3 Ay Ödemesiz kredi veren bankalar


Güncel 3 Ay Ödemesiz kredi veren bankalar listesine bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

3 Ay Ödemesiz kredi veren bankalar

Günümüzde kredi vererek bu kredinin geri alınmasını üç ay bekleyip sonrasında alan bankalar bulunmaktadır. Böylelikle müşterilerine çok büyük avantaj sağlayan bu bankalar popülerliğini her geçen gün arttırmaktadır. Bu uygulama ile de müşterilerini daha da arttırdığını ve bu kredilerin daha fazla kişiler tarafından kullanıldığını belirtmekte fayda var. Eğer ki ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız fakat bu krediyi üç ay ödemesiz kredi veren bankalar aracılığı ile almak istiyorsanız tam size göre bankalar bulunmaktadır. İhtiyaç kredinizi alarak ilk üç ay boyunca hiçbir şekilde bankaya para ödemeyerek sonraki aylarda kredi ödemenizi başlatabilirsiniz.

Ertelemeli kredi ödemesi olarak bilinen bu sistem ayrıca faiz oranı bakımından da çok yüksekte olmamaktadır. Tahmin edilenin çok daha aşağısındaki faiz oranları ile müşterilerine hizmet veren bankaların başında ise TEB gelmektedir. Bu banka ile almış olduğunuz kredileri üç ay bekleterek bu ay sonrasında da ödemeleriniz devam ettirebilirsiniz. Üç ay ödemesiz kredi veren bankalar listesinin en başında bulunan TEB yılın her zamanında ertelemeli olarak kredi verebilmektedir. Fakat bu kredi türünde istenilen ihtiyaç kredisi faiz oranı normalden biraz daha fazla olmaktadır. Ama üç ay ertelenmesi bakımından bakıldığı zaman ortaya çok daha farklı bir sistem çıkmaktadır. Bu durumu göz önünde bulundurarak kredi başvurusu yapabilirsiniz.

3 ay ödemesiz kredi veren bankalar listesi

Bu kredi türü ile önemli olan bir noktayı belirmekte fayda var. Eğer ki 36 aylık vadeli bir ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız burada önemli olan bir nokta bulunuyor. 3 ay ertelemeli krediyi kullanmak istiyorsanız ve bu krediyi de 36 ay vadeli olarak tercih etmiş iseniz burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Bu durumdaki hesaplama tutarına ilk üç ay dâhil edilerek 33 ay üzerinden vade yapılmaktadır. Üç ay ödemesiz kredi veren bankalar bu bakımdan toplam vade ayından bu ilk üç ayı çıkarmaktadır. Bu üç ayın ödemesini de bu vade ayına ekleyip bölerek aybaşına daha da fazla para eklenmektedir. Fakat belirttiğimiz üzere ilk üç ay banka sizden hiçbir şekilde ücret almayacaktır.



Etiketler: kredi başvurusu kredi geri ödemesi

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!