Telefon ile Kredi Başvurusu


Telefon bankacılığı kullanarak kredi başvurusunda bulunma.

Krediler günümüzde nakit sıkışıklığı bulunan herkesin başvurduğu bir çıkar yoludur. Kimi insanlar kredileri bir çıkış yolu olarak görmekte, kimisi kredi kartı yada başka bir kredi borcunu kapatmak için kimisi ise sadece nakit sıkışıklığını gidermek için kullanmaktadır. Bu yollardan birisi sebebi ile veya başka bir sebepten dolayı bir kredi çekmek istiyorsanız bunun farklı şekilde yolları vardır. Banka şubesine giderek başvuruda bulunabilirsiniz. Günümüzde elektronik ortamlar ve otomatların gelişmesi ile birlikte 7 gün 24 saat telefon ile kredi başvurusu yapabilirsiniz. İlk yayıldığı zamanlarda insanların bu konu ile ilgili akıllarında onlarca soru olmasına rağmen, ülkemizde oldukça hızlı bir şekilde kullanımı yaygınlaşmıştır.

Evinizden, işyerinizden ve ya nakit paraya ihtiyacınız olduğu herhangi bir yerden telefonunuz ile birkaç tuşu kullanarak kredi talebinde bulunabilirsiniz. Üstelik bulunduğunuz kredi başvurunuz sadece birkaç dakika içerisinde cevaplanarak onaylandığı takdirde yine birkaç dakika içerisinde hesabınıza istediğiniz tutar yatmış oluyor. Böylece telefonla kredi başvurusu yapmış oluyorsunuz. Ancak incelikleri ile alakalı da birkaç bilgi vermek istiyorum. 

Öncelik ile kredi çekmek istediğiniz bankayı karar vermelisiniz. Ardından bu bankayı arayarak kredi talebi işlemi yapabilirsiniz. Telefon ile müşteri temsilcisini bağlandıktan sonra temsilciden bankanın kredi kampanyaları hakkında bilgi almanızı tavsiye ederim. Müşteri temsilcisi sizlere kredi kampanyaları ile alakalı bütün bilgileri vermek zorundadır. Bu konuşma sırasında daha sonra herhangi bir pişmanlık yaşamamak adına bütün bilgileri öğrenmenizde ve aklınıza takılan her soruyu sormanızda fayda vardır. Bütün kredi kampanyalarını dinledikten sonra sizlere uygun olan kredi kampanyasını seçerek başvuruda bulunabilirsiniz. Bu başvuru sırasında sizlere müşteri temsilcisi tarafından sorulan sorulara kesinlikle doğru yanıtlar vermelisiniz. 

Ne kadar kredi çekeceğinizi ve kaç aylık vade ile geri ödeme yapacağınızı seçtikten sonra müşteri temsilciniz kredinizin başvurusunu gerçekleştirmiş olacaktır. Ayrıca bu kredi başvurusunun sonucu banka şubelerinde olduğu gibi saatler süren sonuçlanma ile değil sadece birkaç dakikada sonuçlanmaktadır. Krediniz olumlu sonuçlandığı takdirde ise paranız müşteri temsilcisine bildirdiğiniz banka hesabınıza eft yada havale yolu ile yatacaktır. Daha sonra sizler de ATM’lerden bu miktarı çekerek kredinizi elde etmiş olacaksınız.


Etiketler: kredi başvurusu

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!