Güncel İhtiyaç kredisi


Yeni bir ihtiyaç söz konusu olduğunda ve bunun için bütçemizin yetersizliği bir ihtiyaç kredisi ile çözmek ist

Güncel İhtiyaç kredisi
Yeni bir ihtiyaç söz konusu olduğunda ve bunun için bütçemizin yetersizliği bir ihtiyaç kredisi ile çözmek istediğimizde karşımıza çok sayıda seçenek çıkmaktadır. Bu seçenekler içinde sizlere güncel olan faiz oranları ile gelişen yeni ödeme sistemlerini de aktarmak istiyoruz. 

Bankalar Ve İhtiyaç Kredisi

Krediler bankaların yeni dönem içinde bu ürünlerini çeşitlendirmesi ve daha düşük faizler ve uzun vadeler ile ödeme yollarını açması ile daha çok tercih edilen bir konuma gelmiştir. Her bankanın kendine göre bir ihtiyaç kredisi faiz oranı olduğu gibi ödemeler konusunda da esnek ve sabit sistemler de uygulamaktadır. Sizler için 2016 yılının son güncel kredi faiz oranları ile bankaların sunduğu avantajları paylaşacağız. 

Akbank; ihtiyaç kredisi kapsamında, konut ve taşıt için imkân tanıyan bir banka olup 48 aya varan vadeler ile faiz oranı % 1.34’le ihtiyaçlarınıza çözüm olmaktadır. Resmi sayfasında kendi belirlediğiniz tutarlar ve vadeler ile uygun taksitle ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. TC kimliğiniz ya da sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi ile başvurmanız gerekmektedir. 
Türkiye İş Bankası; gelişen yeni sistemleri ve kredi ödemeleri ile gündemde olan bir olarak iş bankası, müşterileri için ihtiyaçlarına yeni çözümler sunmakta ve 48 aylık vadeli ödemeleri ile % 1.35’lik bir faiz oranı uygulamaktadır. Kredi ödemelerinde esnek bir tutum sergileyen banka, ihtiyaçların giderilmesine ve geri ödemelerinde müşterilerinde gelirlerine göre planlar sunabilmektedir. Başvuru formu ve nüfus cüzdanınız ya da yanınızda sürücü belgenizin aslı olması yeterlidir. Gelir durumunuzu gösteren belgeniz ile ihtiyacınızı bankanızdan kredi olarak temin etmeniz mümkün. 

Halkbank; düşük faiz oranları ve ödemelerinde kolaylık ile Halkbank, müşterilerine ihtiyaç kredisi için oldukça cazip bir politika uygulamaktadır. % 1.19’dan başlayan aylık faiz oranları ile 48 aya varan vadeleri ile değişen esnek ödemeleri sizlerin de ilgisini çekebilecek niteliktedir. Kamu çalışanları için bordro ve özel sektör çalışanları için ise bordrolarında haciz bulunmadığına dair ek belge ile başvuru yapılabilmektedir. Serbest çalışanların ise güncel vergi levhası ve yıllık gelir vergisi ile gitmeleri gereklidir. 

CepteTeb; gerekli görülmesi ile bankanın kefil isteyebildiği bir ihtiyaç kredisi ürünü sunmaktadır. % 1.3 oranında bir aylık faiz oranı ile 48 aya kadar vade sunan bankanın, düşük faiz oranına karşılık ek belge istemesi de söz konusu olabilmektedir. İhtiyaç kredisi başvurusu içinde hayat sigortası yaptırmanız istenebilir veya ek bir ücret oluşması da söz konusu olabilmektedir. 


Etiketler: ihtiyaç kredisi tüketici kredisi kredi faiz oranları en uygun faiz oranları

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!