Eğitim Kredileri Faiz Oranları


Eğitim, Öğrenim Kredisizi veren bankaların faiz oranları

Eğitim Kredileri Faiz Oranları
Eğitim kredisi faizleri diğer faiz oranlarına göre biraz daha düşüktür. Ülkemizde okul oldukça pahalı bir hizmettir. Bu yüzden öğrencilerin ve ya velilerin birçoğu bu hizmeti tamamlarken maddi imkanları nedeni ile sıkıntı çekmektedirler. Tüketici kredilerinin faizleri oldukça yüksek oldukları için bunun yerine bankaların müşterilerine eğitim kredisi olarak sunduğu hizmetten faydalanmayı tercih etmektedir. Bu nedenle eğitim kredileri okul masrafları için oldukça tercih edilen yöntemler arasındadır. Bankalar bu kredileri çok çeşitli olarak müşterilerine hizmet olarak sunmaktadır. Kimisi oldukça düşük faizli kimisi kolay ödemeli kimisi ise üç aylık ödemeler ile bu kredi kampanyasını kullanabilirsiniz. 

Şuan Türkiye’de aktif olarak bankacılık işlemlerini sürdüren bankaların hemen hemen hepsi eğitim kredisi imkanı sunmaktadır. Bu bankalar farklı faiz oranları ile çeşitli eğitim kredisi imkanları sunmaktadır.
Günümüzde
faiz oranları ile eğitim kredisi hizmetlerine devam etmektedirler. Bu kredi hizmetlerinden dilediğinize başvurabilir ve ardından kredi hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Eğitim kredisi miktarı tıpkı bankalara göre faiz oranının değiştiği gibi bankalara göre değişmektedir. Okul masraflarınız sizlerinde artık omuzlarınızda taşıyamadığınız bir yük haline gelmiş ve artık iyice köşeye sıkıştıysanız artık sıkılıp moral bozmanıza gerek yok. Çünkü eğitim kredisi hizmetleri ile bankalar her zaman yanınızda ama şunu kesinlikle unutmayın. Bankalar hiçbir zaman sizleri düşünmez. Ne kadar böyle düşünseniz de bankalar asla sizi düşünmeyecektir. Sizin tahsil durumunuz onların umurlarında değildir. Onlar sadece sizlerin üzerinden nasıl para kazanacaklarının hesabını yaparlar. O yüzden şuan bu yazıyı okuyan genç öğrenci arkadaşlarımızın bu bankaların pembe rüyalarına kapılamamaları gerekir. Bankalar akıllıca kullanıldığında gerçek bir çıkış kapısı olduğu gibi yanlış kullanıldıklarında da elinizde olan açık kapılarınızı da kapatmaktan kendilerini almayacaklardır. Bu nedenle iyi bir tahsil hayaliniz varken kendinizi icra takip dosyalarının arasında bulmak istemiyorsanız kredinizi ihtiyacınız kadar alın. İhtiyacınızdan fazlası geri ödeme dönemlerinde sizlere büyük zorluklar yaşayacaklardır.


Etiketler: eğitim kredisi

Yorumlar

Yeni kredi kampanyanlarından ve size özel fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!